14 de febr. 2013

Teatre familiar aquest diumenge a Bescanó, la CIA Espejo Negro presenta "El Fantàstico Viaje de Jonás el Espermatozoide"

Ràdio Sarrià.
La Cia Espejo Negro presenta aquest al Teatre de Bescanó, EL FANTÁSTICO VIAJE DE JONÁS EL ESPERMATOZOIDE, aquest diumenge 17 de febrer a les 17h. una representació molt divertida i amb un humor molt intel·ligent, amb aspectes pedagògics dirigits a mainada a partir del cinc anys. És un espectacle per a totes les edats.
Jonás espermatozoide, és la història de Jonàs, un diminut i petit espermatozoide que es negava a concursar a la gran carrera de la fecundació.
Preferia dormir i vaguejar plàcidament a l'interior del testicle on vivia. Però el temps s'acabava, i el nostre gandul i dormilega espermatozoide havia d'emprendre el viatge més fantàstic i al · lucinant de tota la seva vida. Un viatge sense retorn, ple de perills i aventures, a la recerca de l'òvul perdut ... ¨
La Cia Espejo Negro ha rebut diversos reconeixements amb aquesta representació : Premis FETEN 2011 a la millor direcció, Premi del jurat infantil al millor espectacle del 2011 del 29º Festival Internacional de Titelles de Tolosa i Premi Max 2012 al millor espectacle infantil.
Les entrades es poden adquirir anticipadament http://www.teatrebescano.cat o el mateix dia a la taquilla del Teatre de Bescanó.