18 de març 2013

El Festival del Còmic de Figueres s'afegeix a la protesta contra el 21% de l'IVA de les entrades i vendre pastanagues (4% iva) i no entrades (21%) per la gala inaugural

Ràdio Sarrià.
La 6a edició del Festival del Còmic de Figueres que se celebrarà del 18 al 28 d'abril s'apunta a la protesta "Per la salut de la cultura" de vendre pastanagues (4% iva) i no entrades (21%iva) en la seva gala inaugural, una acció que va iniciar el Teatre de Bescanó, ideia pel seu director, Quim Marcé "Per la salut de la cultura" en l'estrena de l'espectacle Suïcides de la Cia Poca Cosa Teatre a Bescanó.
Així doncs l'assistència a la gala inaugural del Festival del Còmic del dia 19 d'abril al Teatre al Jardí de Figueres no es farà a través de la compra d'una entrada (21% d'IVA) sinó d'una carrota (4% d'IVA).
El cabaret de la gala inaugural del divendres 19 al Teatre el Jardí de Figueres comptarà amb les actuacions de Josep Ma Portavella, Reugenio, Xuriguera i Faixedas, David Batlló i l'artista plàstic Borja Gonzàlez , The Chanclettes, i Pepa Plana. El preu de l'entrada són 12 euros.
Les entrades anticipades es poden comprar a través del www.festivalcomic.cat. o bé cada dijous de 19 a 21h a la taquilla del teatre.
El Festival aposta pels artistes del país en un programa amb setze espectacles i començarà el dia 18 d'abril al Teatre El Jardí amb Pallassos sense fronteres, una emissió de 20 anys de Somriures, sessió especial del Cineclub Diòptria, amb entrada lliure.