8 de maig 2013

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent segurs de que el nou Trueta es construirà al nord de Girona fins i tot Torrent proposa intercanviar i construïr el Trueta a Sarrià i les Facultats a Girona

Ràdio Sarrià.
L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el de Sarrià de Ter, Roger Torrent estan segurs que el nou Hospital Josep Trueta no es mourà de Girona i que es farà al nord. Puigdemont assegura tenir el compromís de sempre i recent del conseller de salut, Boi Ruiz. 
La proposta de l'ajuntament de Salt, de cedir a la Generalitat un mínim de 73.000 metres quadrats al costat de l'Hospital Santa Caterina per tal que el futur Trueta vagi a Salt no preocupa als alcaldes de Girona i Sarrià de Ter.
Puigdemont ha explicat que el Departament de Salut "està reformulant el projecte hospitalari de Girona, que no té res a veure amb el passat".
Roger Torrent també ha tingut oportunitat de parlar amb el Conseller i està segur que es construirà al nord de Girona i fins i tot proposa intercanviar i contruïr el Trueta a Sarrià i les Facultats de Medicina en terme municipal de Girona.

Roger Torrent, Alcalde de Sarrià de Ter