29 de maig 2013

Presentació dels gelats fets a casa de la Bombonera de Girona i tast avui al Centre de Visitants del Gironès

Foto: Avui a la tertúlia tast hem gaudit de les explicacions de la Joana de la gelateria la Bombonera de Girona! Hem pogut tastar els seus gelats increïblement bons i ens ha explicat que també el·laboren productes sense sucre, sense llet (aptes pels intolerants a la lactosa) i sense gluten (aptes per celíacs). No us ho perdeu! Estan a la Plaça Independència de Girona!Ràdio Sarrià.
Avui a la tertúlia tast dels dimecres de Tast que organitza el Centre de Visitants del Gironès, la Joana Roura de la gelateria la Bombonera de Girona, ha parlat dels seus gelats i com els elaboren artesanalment i amb productes de qualitat, amb poc sucre i amb llet i sense llet que són aptes per les persones intolerants a la lactosa i també sense gluten aptes per a celíacs.
Els cinc gelats que s'han pogut tastar avui després de la presentació del gelat, eren els de xocolata, violeta, nata, mango i avellana.