28 de juny 2013

Qpertin centra l’interès dels visitants al Projectàrium del Fòrum Impulsa 2013

Ràdio Sarrià.
La metodologia de Qpertin-cultura interactiva, enfocada a la millora de l’aprenentatge dels nadius digitals, a través de la selecció i dinamització de les millors apps educatives infantils mitjançant tablets, va centrar gran part de l’interès del Projectàrium, sessió paral•lela al Fòrum Impulsa, i que es va celebrar ahir a la Fira de Girona.
A banda dels principals mitjans de comunicació, i de representants de la comunitat educativa, més d’un centenar de visitants van passejar-se per l’stand de Qpertin. Entre elles, cal destacar el periodista Josep Maria Ureta, economista i articulista d’El Periòdico de Catalunya i S.A.R. La Princesa d’Astúries, entre altres. Doña Letícia va voler conèixer de prop els criteris de selecció d’apps en general així com la metodologia per introduir les tablets a les programacions estables de les escoles.
Els Prínceps també van voler conèixer de prop l’opinió dels emprenedors respecte al Fòrum Impulsa. Pel què fa Qpertin, Yolanda Hernández, Directora General, ‘considera que aquest Fòrum es una gran oportunitat per fer realitat els projectes empresarials dels joves emprenedors, perquè a banda de conèixer casos reals d’èxit, es reserva un espai físic per a la promoció i captació de recursos amb l’objectiu d’impulsar noves idees empresarials’.
Qpertin confia que tota la projecció i promoció externa que comporta participar al Fòrum Impulsa, es tradueixi en un interés d’empreses, institucions i inversors, per transformar aquests projectes en vies sòlides de negoci, així com en la creació de llocs de treball i riquesa.
Qpertin treballa ja en dos dels seus principals reptes, com són la consolidació del Projecte Qpertinteca, adreçat a totes les biblioteques de Catalunya, així com els projectes d'integració de tablets i apps educatives a totes aquelles escoles amb alumnes d’entre 3 i 12 anys.
Qpertin cultura interactiva, start-up gironina nascuda el 2012, dissenya i dinamitza tallers presencials on es donen a conèixer les millors apps educatives infantils, des d’una vessant lúdica però didàctica. L’objectiu d’aquests tallers és potenciar la seva creativitat i imaginació, així com el coneixement i la interrelació entre pares i fills.