6 de juny 2013

Teatre, rumba, reggae-rap, hip-hop i breakdance en la 8ena edició del Festival El Patio a la presó de Girona

Ràdio Sarrià.
El Festival El Patio aposta per apropar la cultura als reclusos. La iniciativa, ideada per L’Associació La Penyora Cultura i el Centre de formació de persones adultes Pompeu Fabra de la presó de Girona celebrarà la 8a edició el proper dimarts 11 de juny a partir de les 4 de la tarda, al Centre Penitenciari.
Entre els artistes que hi participen de manera voluntària hi ha Marcel Tomàs (Cascai Teatre), Arianna Puello (hip-hop), Prince Osito, Marga Mbande, Dj Udi (reggae-rap),Los Bis a Bis són Acorde a ti (Pau Ballesteros & Jordi Fornells) i Els Delai (Domenech Ludeña & Eudald de la Higuera) amb la seva rumba, l’actriu Verónica Morales, la show-woman Ester Bertran i els Coming Soon, kevin, Sugar Mo i Silence (breakdance).
'El Patio' va prendre es va iniciar a l'any 2006, gràcies a unes persones que  de voluntaria van creure en aquest projecte solidari  El Patio, concebut com un festival itinerant, s’ha pogut veure des de 2009 a diverses presons catalanes com La Model, Wad-Ras o La Roca del Vallès.
El festival va ser guardonat,l’any 2009 per la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya.