13 de jul. 2013

El pastisser Noel López elabora el "Cronut" un nou producte de brioixeria al seu obrador de Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
El "Cronut" des d'avui ja es pot trobar a la botiga de Sarrià amb sis gustos diferents el "Cronut" s'elabora amb una massa a base de pasta de croissant, el seu gust és semblant al xuixo però se li dóna la forma de donut . 
Noel López, pastisser establert a Sarrià de Ter, a la Carretera de Sarrià de Dalt, davant el Centre Cívic la Cooperativa , on hi té l'obrador i la botiga, ha vist la oportunitat d'introduir al mercat gironí aquest nou producte molt de moda a Nova York, Noel ofereix des d'avui mateix el "cronut" amb gust de crema, vainilla, xocolata, cafè, gerds i fruita de la passió. El preu oscil·la entre els 1'90 i els 2'40 euros.
Segons Noel López que és professor de l'Escola d'Hosteleria el nou producte "és similar al xuixo, però més cruixent".
Un francès resident a Nova York, Dominique Ansel, ha tingut molt d´èxit amb el "Cronut"a  la seva botiga al Soho i ha tingut tanta acceptació que ha hagut de limitar la compra de dos cronuts per persona.