20 de set. 2013

Comença la Festa Major de Sant Julià de Ramis amb el pregó a càrrec d'Anna Caula veïna de Sant Julià, entrenadora de L'Unigirona i seleccionadora U20

Ràdio Sarrià.
Sant Julià de Ramis celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, amb havaneres, teatre, concert, nit jove i actes infantils i esportius entre d'altres.
Aquest vespre a les 20'30h al Pavelló Poliesportiu inauguració de l'exposició Vitralls del taller Vitric de l'artista de Sant Julià de Ramis, Olga Sala. A les 9 pregó a l'exterior del pavelló a càrrec d'Anna Caula, veïna de Sant Julià, entrenadora de l'Unigirona i entrenadora espanyola U20, seguidament havaneres amb el grup Terral.
Dissabte, VI Torneig 12 h. de futbol Sala al Pavelló poliesportiu, a les 9'30h Marxa Nòrdica, gran parc infantil, campionat de botifarrra i nit jove a les 23'45 amb Morgat Morgat, Oques Grasses, Orquestra Maribel i DJ'Gradix.
Diumenge, XXXIV Marxa dels Sants Metges, XIII Campionat de Ping-Pong, Jornada de portes obertes al Club de Golf , Visita dinamitzada Kerunta, partit de bàsquet i teatre familiar. Dijous 26 de setembre, a les 12 Missa de la Diada dels Sants Metges Cosme i Damià, Divendres 27 de setembre, a les 18h a l'Aula de lectura, l'hora del conte "Festa Major plena de contes" amb Joan de Boer. A les 21h. teatre musical amb l'obra "Els Maldecaps del Senyor Qualsevol" a càrrec dels Cantaires de Sarrià de Ter.
Dissabte 28 de setembre, al pavelló presentació dels equips del CE Sant Julià de Ramis, de 16 a 19 h. A la zona del Congost del Ter, jornada d'iniciació al Piragïsme i a les 21h VII Caminada nocturna i tot seguit música amb DJ.
Diumenge 29 de setembre a les 12h. ofici de Festa Major amb acompanyament dels Cantaires de Sarrià de Ter i sardanes amb la Bisbal Jove a la sortida. A les 13h. a l'antic cementiri municipal xerrada/visita sobre les excavacions de la campanya 2013. A les 17'30h. Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove i tot seguit al Centre Cívic Gran Concert de Música i ball fi de festa amb l'orquestra La Blanes