14 de gen. 2014

El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil ha programat activitats a Girona, Salt i Sarrià de Ter per aquest mes de febrer

Ràdio Sarrià.
El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil, el FLIC, a les comarques gironines portarà a Girona la il·lustradora i escriptora alemanya Jutta Bauer (Hamburg, 1955), que va rebre el 2010 el premi internacional Hans Christian Andersen d'il·lustració, que oferirà el dia 12 de febrer un taller d'il·lustració al Museu del Cinema de Girona.  Bauer és autora de Selma i Per què vivim als afores de la ciutat, entre molts altres llibres. Al taller, tindrà l'il·lustrador Ignasi Blanch com a traductor.
El Flic, que desenvolupa les seves activitats en diferents punts de Catalunya i l'Estat espanyol, ha organitzat una programació específica per a Girona, Salt i Sarrià de Ter, que tindrà lloc del 25 de gener al 28 de febrer.
La programació estarà format pel Cicle de contes sobre animals, que tindrà lloc a les biblioteques públiques de Girona, Salt i Sarrià, per a nens i nenes de diferents edats, amb entrada gratuïta. Aquestes sessions de contes aniran a càrrec de Tantàgora amb Gina Martí, i tindran títols com ara Gripaus, Àguiles, Llops, Dracs, Taurons o, simplement, Animalades, amb contes, cantarelles i cançons protagonitzades per animals de tot tipus.
Dissabte 25 de gener tindrà lloc al Museu del Cinema el taller d'il·lustració amb llum Micro light doodling animat 16.30 h,, a càrrec d'El Bombeto, que mostrarà com donar vida a diversos textos literaris amb tècniques pròpies de l'animació. El diumenge 26 de gener s'ha programat al centre cultural La Mercè el concert literari i musical Rimetes i cançons (18 h, 5 euros), en què les 2 princeses barbudes (Helena Casas i Marc Marcé) reinterpreten lliurament la música tradicional catalana, recollida en l'obra de Joan Amades.