21 de març 2014

Aquest divendres arrenca la Setmana Gastronòmica Gironina

Ràdio Sarrià.
La Setmana Gastronòmica de Girona que  arriba a la 34 edició, comença aquest divendres 21 de març, amb la participació de 39 restaurants que ofereixen menús maridats dissenyats especialment per a la ocasió.
Hi participen 5  restaurants més que l’any passat.  La mostra, que durarà fins el diumenge 30 de març, és una manera de tastar els millors plats de cada restaurant, i ofereix menús especials, dissenyats i maridats per a l’ocasió, amb preus per a totes les butxaques i paladars, que van dels 18 fins als 137,50 euros.
Per bé que dura 10 dies, la Setmana Gastronòmica Gironina conserva parcialment el nom dels seus inicis, en què s’anomenava Setmana de la Cuina Gironina, i s’ha convertit en una mostra de referència a les comarques de Girona, ja que va ser la primera d’aquestes característiques que es va implantar a la demarcació, a més d’anar consolidant, any rere any, un alt nivell de participació.

Es poden consultar tots els menús a la web de l’Associació d’Hostaleria de Girona a www.setmanagastronomica.com