Ràdio Sarrià.
La Setmana Gastronòmica de Girona que arriba a la 34 edició, comença
aquest divendres 21 de març, amb la participació de 39 restaurants que ofereixen
menús maridats dissenyats especialment per a la ocasió.
Hi participen 5 restaurants més que l’any
passat. La mostra, que durarà fins el
diumenge 30 de març, és una manera de tastar els millors plats de cada
restaurant, i ofereix menús especials, dissenyats i maridats per a l’ocasió,
amb preus per a totes les butxaques i paladars, que van dels 18 fins als 137,50
euros.
Per bé que dura 10 dies, la Setmana Gastronòmica
Gironina conserva parcialment el nom dels seus inicis, en què s’anomenava
Setmana de la Cuina
Gironina , i s’ha convertit en una mostra de referència a les
comarques de Girona, ja que va ser la primera d’aquestes característiques que
es va implantar a la demarcació, a més d’anar consolidant, any rere any, un alt
nivell de participació.
Es poden consultar tots els menús
a la web de l’Associació d’Hostaleria de Girona a www.setmanagastronomica.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada