1 d’abr. 2014

Aquest dissabte Sarrià de Ter repeteix el Mercat de vi i formatge que tan d'èxit va tenir l'any passat

Ràdio Sarrià.
Sarrià de Ter acollirà aquest dissabte 5 d’abril el mercat divulgatiu dedicat al vi i el formatge, amb vins amb DO Empordà, DO Penedès, DO Pla de Bages, DO Montsant i vins de les Bodegas Iniesta, d’Albacete, a més dels millors formatges d’elaboració artesana.
Per segon any consecutiu el Passeig Capellades serà l’escenari, del segon mercat de vi i formatge que té lloc a la població. El mercat s’obrirà abans de les deu del matí i s’allargarà durant tot el dia.
Es tracta d’un mercat temàtic i divulgatiu que organitza eixmedia amb la col·laboració de diferents ajuntaments que acullen el mercat als seus municipis, el Mercat d'enguany estarà format per parades de vins de la DO Empordà de la mà del celler Vinya Canyal, que portarà vins de la seva marca pròpia i també Sinols, de la Cooperativa Empordàlia, així com diversos vins generosos en bóta. També hi haurà el celler Canals Nadal, de la DO Pla de Bages, i el celler Canals Nadal, de la DO Penedès. Completaran la oferta de vins les Bodegas Iniesta, de Fuentealbilla, i els vins de la DO Montsant.
Mercat del Vi i Formatge 2013
Pel que fa als formatges, hi serà present la Formatgeria Roura-Soler de la Vall de Camprodon; la Formatgeria Herbacol de Queralbs; la Formatgeria Montbrú de Moià; la Formatgeria Artefor del Maresme; i els formatges de cabra de Canàries, entre d’altres.
Arrodoniran el mercat altres productes artesans com ara embotits e la Vall d’en Bas, productes amb nous, mel, pa d’espècies, pa i coques, olives farcides, melmelades, ratafia d’Esparreguera i productes amb bolets, a més de nectum balsàmic. També serà present al mercat una parada de sabons artesans, que oferirà un taller d’elaboració de sabons per a la mainada.