10 d’abr. 2014

Dijous arrenca la 7a edició del Festival del Còmic de Figueres

Ràdio Sarrià.
El festival del còmic de Figueres arrenca aquest dijous 17 d’abril amb una gala inaugural on hi participaran Antonio Díaz, conegut artísticament com El Mago Pop (Premi Nacional de Màgia), Toni Albà (que farà de mestre de cerimònies encarnat en un dels seus papers més famosos: el Rei Joan Carles), Pep Plaza, el pallasso Tortell Poltrona (Premi Nacional de Circ) i els peruans Hugo e Inés (teatre gestual i d’objectes) que faran un tastet del que presentaran en solitari en el festival.
A Figueres es podrà veure la preestrena de l’espectacle ‘Fer riure és un art’ de Joan Pera  i s’estrenarà el nou muntatge dirigit per Jordi Purtí que presenta ‘Concerto a tempo d’umore’amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, on la banda sonora la formen les peces més famoses dels autors més reconeguts de la música clàssica.
El festival, que se celebrarà del 17 al 20 d’abril ha programat espectacles per a tots els públics i en tres espais diferenciats per acollir tipus d’espectacles per a públics concrets. Els espectacles nocturns i per a públic adult es veuran al Teatre Jardí (amb capacitat per a unes 700 persones), els espectacles de caire familiar en una carpa a la Rambla (L’Espai Citroën, per a 250 persones) i, com a novetat, s’incorpora l’espai de l’antic escorxador. Allà, el festival i presenta un nou tipus d’espectacle centrat en el “teatre de l’emoció i la felicitat” i s'hi podrà veure l’espectacle Ârtica, de la companyia Ponten Pie, que va tenir molt bones crítiques a la Fira de Tàrrega i el festival ha programat sis funcions amb una capacitat reduïda a 18 espectadors.