9 d’abr. 2014

L'Augi UES guanya al Vendrell

Ràdio Sarrià.UES
Partit: CEH VENDRELL – AUGI UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ
Per la tarda, l’equip de 1a Estatal es desplaçava al Baix Penedès per disputar el seu penúltim partit del campionat de lliga contra el Vendrell.
La primera part va ser bona per l’equip sarrianenc que va portar un marcador molt ajustat en aquesta primera fase del partit. Una defensa tancada i els pacients i treballats atacs en van ser el motiu.
A la segona part, els de la UES van canviar el sistema defensiu passant a realitzar una defensa més oberta, un 3:2:1 que provocava que canviés el ritme del partit a favor dels de Sarrià de Ter. Portant els de la UES el “tempo” del partit, amb una bona intensitat defensiva que permetia recuperar pilotes en defensa i realitzant atacs llargs que finalitzaven amb encert a la porteria rival, permetia als sarrianencs anar ampliant l’avantatge lleugerament. Amb l’entrada a porteria d’en Josep Moret en l’últim terç de la segona part, va resultar clau per acabar de marcar diferències i augmentar les distàncies en el marcador. Al final, 23 a 36 pels sarrianencs, àmplia i celebrada victòria que mostrava el bon estat de forma del primer equip sènior de la UES aquest final de temporada.
El proper dissabte es juga el darrer partit de la lliga i tots els equips de 1a estatal jugaran a les 7 de la tarda, l'Augi jugarà contra el Handbol Sant Quirze.
Un partit que l'equip de retransmissions de Ràdio Sarrià us oferirà com sempre en directe.