5 de maig 2014

El Centre Cívic La Cooperativa exposa "Despertars" de Rosa Dachs


                                                                                   Fotos: Ràdio Sarrià
Ràdio Sarrià.
Durant el mes de maig el Centre Cívic la Cooperativa de Sarrià de Dalt, acull una exposició de pintures de Rosa Dachs, es podrà visitar des d'avui i fins el dia 31 de maig, de 4 a 9 del vespre a la sala gran del Centre Cívic La Cooperativa.
DESPERTARS
A través d’aquest nom suggeridor, l’autora ens permetrà, endinsar-nos cap un univers únic i personal.
Utilitzant dues tècniques; l’oli i el llapis de colors, ens mostra una visió captivadora, on prenen especial importància la vivacitat del colors, les tonalitats canviants, que es difonen paulatinament, per il·lustrar espais diàfans, o petits detalls que treu de l’anonimat.
És en les teles on plasma la serenitat de la seva pinzella ferma, segura i plena de vida, dins unes pintures figuratives.
I és a través de la obres realitzades en llapis, on hi deixa la seva empremta més intima, creant ambients impossibles, manipulant la realitat, per aconseguir a través dels matisos, l’harmonia poètica. No escatima detalls, es detura per elaborar uns ambients eloqüents.
Ens proposa entretenir-nos amb una visió panoràmica elegant, i deixar-nos portar, per aquestes pintures lliures, però mesurades, sense deixar-se sotmetre, ni arrabassar, els límits de les exageracions.
Descobrim una artista polifacètica, que agermana amb destresa, les paraules amb la pintura dins una mateixa obra, introduint un joc, on cada element guarda el seu lloc, alhora que interfereixen en un punt en comú.


Rosa Dachs