6 de maig 2014

L'Ajuntament de Sarrià de Ter i el Comitè d'Empresa de Torraspapel reitera que farà el que calgui per la continuïtat de l'empresa a Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
L'Ajuntament de Sarrià de Ter i el Comitè d'Empresa de Torraspapel treballaran conjuntament per evitar el tancament de Torraspapel i buscaran la implicació de la Generalitat de Catalunya, per fer viable Torraspapel a Sarrià de Ter i, segons ha anunciat l'Alcalde, Roger Torrent apel·laran a la responsabilitat social de la direcció de Torraspapel a Catalunya pel manteniment de la indústria.
Els tres grups municipals de l'Ajuntament de Sarrià ERC (equip de govern) i els dos de l'oposició CiU i PSC, s'han reunit aquesta tarda amb el Comitè d'Empresa de Torraspapel a l'Ajuntament, per valorar l'anunci que va fer el passat dia 30 d'abril l'empresa paperera Torraspapel, de la seva intenció del cessament de l'activitat a la planta de Sarrià de Ter;  i de buscar dinàmiques d'actuació per fer viable l'empresa. El Comitè d'empresa segons ha dit l'Alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, té el convenciment de què la fàbrica de Sarrià és viable, sostenible i que té futur.
Torrent ha assegurat que faran tot el que calgui i buscaran alternatives per a la viabilitat de Torraspapel a Sarrià.
Torrent ha insistit en la voluntat del consistori de fer viable la fàbrica de Sarrià i salvar els 132 llocs de treball i ha demanat a Torraspapel que faci propostes per salvar la planta. 
Segons ha advertit Torrent la decisió de Torraspapel no només afecta Sarrià de Ter, "sinó que és clau per la indústria paperera del nostre país i pel seu manteniment "  perquè segons ha augurat " el que avui es fa a Sarrià es pugui fer en altres plantes de fora de Catalunya" i "aquí ens hi juguem tots i tot el país", ha advertit Torrent.
Aquest dimecres al Parlament, Torrent farà una pregunta al Conseller, Felip Puig  i ha anunciat que el consistori aprovarà una moció conjunta de tots els grups municipals, una posició conjunta de que la fàbrica de Sarrià ha de tenir continuïtat. 
El president del Comitè d'empresa, Nico Juárez ha agraït el suport del consistori i ha destacat que l'objectiu és sumar esforços per la viabilitat de l'empresa.