19 de maig 2014

LLiuren els premis del concurs de Girona Temps de Flors

Ràdio Sarrià.
Aquest diumenge 18 de maig a les 19h ha tingut lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural La Mercè, el lliurament de premis del concurs de flors que cada any s’exposa a l’església de Sant Lluc, en el marc de l’exposició de flors, així com el 10è Concurs d’Aparadorisme i Decoració interior que organitza l’Ajuntament de Girona, des de la regidoria de Turisme i Comerç.
Més de 120 establiments comercials, de restauració i hostaleria han participat al concurs d’aparadors. El jurat del concurs ha estat format per regidors de l’Ajuntament de Girona i presidents i membres de la junta d’Associacions de Comerciants i d’hostaleria que van visitar els diferents aparadors participants al concurs els dies 14 i 15 de maig. Els criteris que ha valorat són l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flors naturals en la composició de l’obra. Enguany per primer cop s’ha creat el “premi popular” on tothom ha pogut votar el seu aparador preferit a través del Facebook de Turisme i Comerç. L’aparador més votat ha estat el premiat.
L’acte de lliurament dels premis l’ha conduit Anna Mª Camps, organitzadora del concurs de flors, la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat i l’Alcalde Carles Puigdemont. Així mateix, també hi ha participat Rosa Labayen, d’Amics de la Girona Antiga, Montse Galí, d’Amics de les Flors i Jardins, Josep Tarrés, d’Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals i Àngels Artigas, de l’Associació Floral de Girona. L’acte s’ha completat amb una actuació del cor Amarilis de Girona.