8 de maig 2014

Una dona mor en un incendi a casa seva a Torroella de Montgrí

Ràdio Sarrià.
Una dona ha mort aquest dijous a causa d'un incendi a casa seva a Torroella de Montgrí, segons ha informat el SEM. El foc s'ha produït al voltant de les dues del migdia en un habitatge situat a la plaça Quintana i Combis on ha cremat una paella a la cuina i, com a conseqüència, una dona de 84 anys ha resultat morta. A més de la víctima mortal, el SEM també ha hagut d'atendre més persones per crisis d'ansietat arran de l'incendi. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
El primer tinent d'alcalde de Torroella de Montgrí, Francesc Puig, ha assegurat que la mort de la veïna del poble ha estat un "incident fatal". Segons sembla, l'incendi només hauria calcinat una paella i un altre estri de cuina. En principi, la mateixa víctima hauria avisat el seu gendre en veure que la paella que havia posat al foc - sobre la placa de vitroceràmica- s'estava cremant causant una gran fumarada. "La dona patia d'asma i sembla que no ha suportat el fum. Encara no sabem si la mort ha estat a causa d'una intoxicació per fum o per un infart, l'autòpsia ho haurà de determinar", ha assenyalat Puig.
Els Bombers i els Serveis d'Emergències Mèdiques han localitzat el cos sense vida de la veïna al celobert del seu domicili, situat al número 11 de la cèntrica plaça Quintana i Combis del municipi. "No se sap si després de donar l'alerta la dona ha retornat a la cuina perquè el telèfon no s'ha localitzat allà". Des del consistori han lamentat la mort d'una "veïna de tota la vida" del municipi que durant anys havia regentat la tintoreria 'Alvaro' situada sota del seu domicili.