19 de set. 2014

Temporada Alta programa una nova funció de l’espectacle del Tricicle Bits a l’Auditori de Girona

Ràdio Sarrià.
L’elevada demanda d’entrades ha fet que l’espectacle Bits del Tricicle hagi pràcticament esgotat les localitats. Es per aquest motiu que s’han posat a la venda les entrades per una nova funció d’aquest espectacle:Bits  de El Tricicle Nova funció: Dimenge 26 octubre, a les 18h a l’Auditori de Girona- Sala Montsalvatge Per a Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, riure és la forma més lògica d’enfrontar-se a l’absurd present. Amb Bits el Tricicle celebra 34 anys de companyia amb vells coneguts i un munt de transformacions amb molt d’humor. j Si els bits són la unitat mínima d’informació binària de l’ordinador, Bits representa el màxim d’informació possible dels vips de Tricicle: tres dècades de companyia, tres vides dedicades a fer-nos riure per partida triple. No es pot dir més amb menys paraules.
Horaris i canals de venda: Al web del festival www.temporada-alta.net Als dispositius mòbils: A través de l’app del festival i a la versió web adaptada als dispositius mòbils.
A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 12h a 14h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h)