20 d’oct. 2014

Bluf, espectacle guanyador del Premi Quim Masó a projectes teatrals, s’estrena a Temporada Alta de la mà de la companyia La Calòrica

Ràdio Sarrià.
Bluf, espectacle guanyador de l’últim  Premi Quim Masó, arriba a Temporada Alta i es podrà veure per primera vegada a la Sala La Planeta el proper divendres 24 d’octubre de la mà de la companyia La Calòrica. El text, de Joan Yago, està dirigit per Israel Solà i ens presenta una sèrie de personatges ofegats per la insatisfacció que van creuant les seves històries deixant entreveure un denominador comú: individus que desitgen canviar la seva vida però que a la vegada creuen que han perdut el tren.
Bluf, una barreja entre realisme íntim i comèdia àcida, concisa i explosiva, es recrea en el món contemporani dels còmics Charles Burns, Daniel Clowes o Chris Ware.  Els intèrprets, Xavier Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Júlia Truyol, són els encarregats de donar vida a diversos personatges que tenen por de canviar la seva vida. És el cas de la Rut, que recentment s’ha quedat sense feina i ha decidit aprofitar l’oportunitat per trobar el seu lloc en el món; o de la Poni i la Conxa, que han passat una llarga temporada al cantó més fosc de la vida, però una nit com qualsevol altre decideixen que encara són a temps de canviar. Altres realitats recorren també l’escenari, i mentre passen els dies els personatges sobreviuen, sense que cap tipus d’il·lusió o somni es compleixi.