27 d’oct. 2014

El Festival del Circ ja ha venut més de 7.000 entrades després de la seva presentació oficial

Ràdio Sarrià.
El passat 20 d'octubre coincidint amb la presentació de la 4a edició del Festival Internacional del Circ de Figueres, es van posar la venda les entrades al públic en general, i ja s'han venut 7.413 entrades, un 22,5% del total de l'aforament.
Durant les tres setmanes anteriors a la roda de premsa es va efectuar una prevenda exclusiva per a espectadors de les passades edicions, en què ja es van adquirir 2.783 entrades. La prevenda es va efectuar a través de correus electrònics als espectadors de les tres primeres edicions, amb l'objectiu de premiar la fidelitat a l’esdeveniment i  va veure ocupat una gran part del seu aforament.
Les compres posteriors a la roda de premsa i les reserves a les funcions escolars han fet superar les set mil localitats ocupades d’un aforament total de 32.896 butaques. Gràcies a l’ampliació de l’aforament que ofereix la Nova Gran Carpa, avui segueixen disponibles més de 20.000 localitats amb visibilitat total. Amb més de 28.000 entrades venudes en l’anterior edició, el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres es va convertir en la seva tercera edició en l’esdeveniment amb major nombre d’entrades venudes el 2014 a la comarca de l’At Empordà i el segon festival d’arts escèniques més multitudinari de la província de Girona, després de Temporada Alta.
Les entrades per a la quarta edició, amb preus que oscil·len entre els 10 i els 95 euros, poden comprar-se en els diferents punts oficials de venda anticipada posats a disposició dels espectadors: www.festivaldelcirc.com   24 hores, amb targeta bancària i impressió des de casa, sense cues. Oficina de Turisme de Figueres. Plaça del Sol, s/n. Tel. 972 503 155. Horari: de dimarts a dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 18h. Dilluns i diumenges de 10h a 14h i a les botigues Nostrum de Figueres, Perpinyà, Girona, Platja d’Aro, Blanes i Calella.