20 d’oct. 2014

El Festival Internacional del Circ de Figueres estrena carpa sense columnes i grada amb major inclinació

Ràdio Sarrià.
Figueres es convertirà de nou del 26 de febrer al 2 de març en la capital mundial del circ. La 4ª edició del Festival Internacional del Circ vol consolidar-se com el segon millor festival de circ d'Europa i per aconseguir-ho, enguany estrenarà una innovadora carpa sense columnes que millorarà la visibilitat dels espectadors que, gràcies al seu major volum i alçada, permetrà la presentació de les atraccions aèries més espectaculars del món.
En aquesta nova edició del certamen es podran veure un total de 24 espectacles inèdits a Europa, presentades per més de 70 artistes procedents de 14 països.
Les més de 22.000 entrades disponibles s'han posat avui a la venda.
A imatge dels grans festivals circenses de Moscou o  Monte-Carlo, aquesta nova edició consolidarà el certamen figuerenc com a 2n d’Europa en el seu gènere i oferirà, un cop més, una esmerçada tria d’artistes entre els quals figurarà l’elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos mai vistos a Europa. Com és habitual, alhora que actuaran pel públic, tots ells competiran davant un jurat internacional format pels directors d’alguns dels circs més prestigiosos d’arreu del món. Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell, totalment diferents) i la final (espectacle Or) es realitzen sota la Nova Gran Carpa 360º amb visibilitat total (sense columnes i grada de major inclinació), climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia, amb capacitat per més de dos mil espectadors i aforament totalment numerat.