27 d’oct. 2014

El Prebenjamí del futbol Sala Girona F.C. suma el seu primer punt en un espectacular partit

Ràdio Sarrià.
El prebenjamí suma el seu primer punt en un espectacular partit. En la primera meitat el Girona controlava el partit i el marcador amb bones jugades, però el Riudellots va propiciar que es veiés un bonic partit, amb 3-5 s'arriba al descans.
Només de començar la segona meitat el Riudellots es posa a un gol 4-5, però dos gols seguits del Girona obria distàncies en el marcador 4-7, el Riudellots és bolcar en atac però xocava amb un Izan molt efectiu a la porteria, mentre al Girona ja li pesava l'esforç físic, el local es posa 6-7 mancant pocs minuts per al final, tots dos equips creen ocasions, però és el Riudellots en la darrera jugada del partit qui anota i col·loca l'empat en el marcador 7-7. Sense temps per res més, s'arriba al final d'un partit espectacular, entre dos equips que han fet gaudir a les aficions i el més important han gaudit ells.
Al final del partit el Míster Sergi comentava: "cada dia em sorprenen més aquests
nens". I es mostrà satisfet del gran partit que han disputat i amb la intensitat que han jugat. El míster felicita a tots els seus jugadors i molt especialment a l'Izan pel boníssim partit que ha fet defensant la porteria del Girona.