22 d’oct. 2014

Els periodistes gironins distingeixen els cardiòlegs Brugada amb la Mosca de Sant Narcís

Ràdio Sarrià.
Aquest dijous el Col·legi de Periodistes de Girona celebrarà la 26a festa de les Mosques de la Informació a l'Auditori de la Mercè de Girona a les 20,30h on s'atorgaran la Mosca del Col·legi als germans i cardiòlegs banyolins Pere, Josep i Ramon Brugada per les seves contribucions en l'àmbit de la cardiologia a nivell internacional. 
Aquest any es premia amb la Mosca del Col·legi de periodistes que reconeix la trajectòria professional es lliurarà al periodista Enric Frigola i, a títol pòstum, Cuca Mascort.
Els premis Mosca Borda i la Grossa que es lliuren per votació dels periodistes gironins, es coneixeran durant la celebració de la festa.
Per la Mosca Borda, que s'atorga a la persona o entitat que hagi dificultat la tasca dels periodistes quan sol·liciten informacions, estan nominats l'àrea de comunicació els Mossos d'Esquadra, el Bisbat de Girona i el Girona F.C.
La Mosca Grossa que es concedeix a la persona o entitat que més hagi facilitat la tasca informativa dels periodistes gironins hi ha Eva Palau, cap de premsa de l'ajuntament de Blanes, Fernado Aguirre, cap del GEAS de la Guàrdia Civil i Ruth Abuin cap de premsa del Festival de Perelada. La Mosca d'aquest any és obra de l'artista gironina Clara Oliveras que ha dissenyat una peça d'acer i fusta.