17 d’oct. 2014

La 53a Fira de Mostres de Girona amplia un 17% l'espai d'exposició

Ràdio Sarrià.
La 53 Fira de Mostres de Girona, l'aparador econòmic de la demarcació,  que se celebrarà al Palau de Fires de Girona del 29 d'octubre al 2 de novembre, ampliarà un 17% l'espai d'exposició arribant gairebé als 50.000 metres quadrats i enguany comptarà amb 386 estands. 
En aquesta edició la Fira que té com a lema "Negoci i talent actiu" s'obre a la robòtica i a la impressió en 3D. 
La Fira que l'any passat va rebre 100.000 visitants inclourà noves edicions del "Saló de l'Emprenedoria" o el "Girona City Talent".
Segons ha dit aquest matí, en la presentació de la Fira de Mostres la regidora de Turisme i comerç de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat "Tornem a incrementar els metres quadrats del certamen, perquè ara les empreses del territori contracten més superfície per als seus estands; això vol dir, sempre dins la prudència, que la situació econòmica millora".
Els sectors més representats seran els de serveis, empreses, turisme i oci (30,80%), seguit dels mobles, la decoració i la construcció (28,40%) del ram de l'alimentació (17,60%), la indústria i el jardí (15,6%), el motor (4,4%) i les mascotes (3,1%) i aquest any, per primer cop, s'hi incorpora la robòtica i la impressió en 3D. L'espai vol ser un punt de trobada per a professionals i aficionats d'aquesta tecnologia. S'hi faran demostracions sobre l'aplicació de les impressores 3D a la indústria i també exhibicions de robòtica educativa.
La mostra es podrà visitar cada dia des de les 10 del matí a les 8 del vespre. L'entrada costarà 4,5 euros, però els dies 30 i 31 d'octubre costarà 2 euros.