28 d’oct. 2014

La banda gironina Le Croupier estrena avui al Temporada Alta el cuplet "Esperança Dinamita"

Ràdio Sarrià.
Le Croupier estrena el seu nou espectacle "Esperança Dinamita" (Cançons de revista) dins el Temporada Alta, al Teatre Municipal de Girona. L'objectiu de l'espectacle és recuperar i reivindicar bona part del repertori musical de l'anomenat "gènere de la revista", originari dels cabarets berlinesos i parisencs i molt presents als teatres que omplien l'avinguda del Paral·lel de Barcelona.
L'obra és també un homenatge a "l'explosiva" vedet Esperança Dinamita.
L'espectacle "Esperança Dinamita", és una barreja de concert i teatre amb  una dotzena cançons de revista com la Pulga, la vaselina, pica-pica, el tango de la cocaína i anirà vinculat al documental d'Albert Blanch dedicat a la popular vedet i que inclou testimonis actuals de familiars i records de la Dinamita.
L'espectacle que es podrà veure al Molino de Barcelona del 14 al 30 de novembre, està dirigit per Xavier Pujolràs, i interpretat per Carles Cors, Faló Garcia, Xevi Quiño, Toni Huertas, David Benítez, Josep Picot i Raúl Sànchez, intèrprets del grup Le Croupier. A més, hi participaran com artistes convidades: Aina Sánchez, Merche Mar i Mont Plans.