17 d’oct. 2014

La FCH convoca una mobilització pel proper dilluns davant l'Ajuntament de Cerdanyola

Ràdio Sarrià.
La Federació Catalana d'Handbol ha convocat pel proper dilluns una mobilització sota el lema "Catalunya vol handbol" a causa del bloqueig judicial que l'Ajuntament de Cerdanyola manté sobre el conveni i pla de viabilitat aprovat per la junta de creditors i que impossibilita que la FCH pugui accedir a subvencions públiques i sense les quals assegura la FCH que es veu condemnada a la dissolució imminent.
Comunicat de la FCH
Us informem que davant de la delicada situació que està vivint la Federació Catalana d’Handbol (FCH), la Junta Directiva d’aquesta institució ha decidit convocar una mobilització de totes les persones i agents de l’Handbol Català sota el lema “CATALUNYA VOL HANDBOL”.
Els motius que ens porten a haver de prendre aquesta mesura és el bloqueig judicial que l’Ajuntament de Cerdanyola manté sobre el Conveni i Pla de Viabilitat aprovat el passat mes de juliol per la Junta de Creditors. Sense això, la FCH no pot optar a subvencions públiques, sense les quals, la màxima institució de l’Handbol Català es veu condemnada a la dissolució imminent. Per aquest motiu, us demanem que, ara més que mai, feu costat a l’Handbol i us convoquem el pròxim dilluns 20 d’octubre a les 18:30 hores davant de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Plaça de Francesc Layret) per tal de demanar a aquest Ajuntament que retiri el bloqueig judicial vers la FCH i desisteixi d’impugnar el citat Conveni. Per tal de fer-nos encara més visibles, caldrà que tots els assistents portin una pilota d’handbol a l’acte. 
En futures comunicacions us donarem més informació respecte les activitats que s’emmarcarà dins de la mobilització que finalitzarà cap a les 20 hores.