24 d’oct. 2014

L'Alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent defensa la ubicació del Centre de Visitants a Sarrià de Ter és una bona ubicació per aquest equipament o qualsevol altre

Ràdio Sarrià.
L'Alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent s'ha mostrat en desacord amb les declaracions fetes pel President del Consell Comarcal, Jaume Busquets,  sobre que Sarrià de Ter no és la millor ubicació per al Centre de Visitants  "a Sarrià de Ter no és el cent per cent correcte,  per l'afluència turística que té" i  segons el president "si estigues ubicat a Girona, duplicaria i triplicaria, l'afluència de gent en el centre de visitants" considera Busquets.
Segons Torrent des de l'Ajuntament de Sarrià de Ter "estan convençuts de què Sarrià és una bona ubicació, per aquest equipament o qualsevol altre equipament". Torrent ha recordat en declaracions a Ràdio Sarrià que aquest era un edifici molt ambiciós i ho continua siguen "i estem convençuts de què Sarrià és una bona ubicació". Per Torrent "del que es tracta és millorar el rendiment social i econòmic d'aquest equipament". Torrent atribueix la situació a la crisi econòmica,  que afecta tots els equipaments. Segons Torrent "estem convençuts que té i ha de tenir futur a Sarrià".
L'Alcalde de Sarrià de Ter, no està gens d'acord de la manera que el president del Consell Comarcal ha expressat aquesta opinió, "sense haver-ne parlat amb l'Ajuntament ni tenir-ne coneixement l'Ajuntament de Sarrià de Ter". Per Torrent "el que tocava, era que el Consell Comarcal plantegi els seus dubtes abans amb l'ajuntament de Sarrià" i ha advertit que hi ha "un conveni que així ho diu, que primer se´n ha de parlar amb l'Ajuntament, i amb les altres institucions implicades, Generalitat i Europa amb el Fons Feder".
L'Ajuntament de Sarrià de Ter, segons ha avançat Torrrent, es posarà en contacte la propera setmana amb el Consell Comarcal del Gironès per saber si és una opinió només del president o la postura oficial de la institució, per estudiar quina és l'actitud de l'Ajuntament respecte a aquesta qüestió, segons ha advertit l'alcalde de Sarrià.