15 d’oct. 2014

Miquel Abras presenta el seu nou albúm "Per amor a l'art" a la Mirona

Ràdio Sarrià.
El cantautor Miquel Abras presenta aquest divendres a la Mirona de Salt el seu 5è albúm "Per amor a l'art" (Música Global)
Dos anys més tard dels "Equilibris impossibles", ara en aquest nou treball Miquel Abras treu la seva vessant més romàntica, amb temes com ‘Dies de Glòria’, ‘Et miro, em mires i rius’, ‘Ets part de l’aire’, així com la més reivindicativa amb ‘Per amor a l’art’, ‘Injustícia’ que compta amb la col·laboració de Ramon Mirabet o ‘Vivim el present’. En total tretze noves cançons formen el nou albúm del músic de la Bisbal.
“Per amor a l'art” és el nom d'aquest nou albúm composat , gravat i mesclat a La Bisbal d'Empordà sota la producció de l'empordanès Carlus Ramió, que ha sabut treure tota la força d'aquesta privilegiada veu trencada .
Amb aquest disc Abras ha volgut homenatjar a totes les persones que en algun moment del dia, tenen temps per ajudar als altres sense esperar res a canvi, és a dir, per amor a l'art.
En aquest nou  disc es poden trobar moltes influències del pop rock americà, d'artistes com John Mayer, Bruno Mars, Jason Mraz….
Ja han passat deu anys des de la sortida del primer disc del bisbalenc i ja són nombrosos els premis que ha guanyat durant aquesta consagrada trajectòria. Però en aquest últim disc, Abras té molt clar a qui ha d'agrair la seva continuïtat en aquesta professió i ha dedicat una cançó al seu públic més fidel “El millor premi ets tu”.
El concert de Miquel Abras a la Mirona de Salt,  començarà a les 11 de la nit, el preu de l'entrada anticipada són 10 euros i 15 euros a taquilla.