30 d’oct. 2014

Presentació del segell i mata-segells dedicats a la Mancomunitat de Catalunya i a Agustí Riera i Pau

Ràdio Sarrià.
la Diputació han editat per commemorar el Centenari de la Mancomunitat de Catalunya i la figura d'Agustí Riera i Pau, president de la Diputació de Girona durant l'època de la Mancomunitat. El segell ha estat produït per Correus, i hi ha col·laborat la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre. El franqueig del segell (tarifa “A”) equival al franqueig d'una carta nacional normalitzada de fins a 20 g.
També s'han editat, per a l'ocasió, 5 tipus diferents de sobres commemoratius. A banda de la presentació, i fins a les 14 hores, un funcionari de Correus recepcionarà totes aquelles cartes que la gent vulgui enviar i que ja estiguin franquejades (que portin el segell posat). El funcionari utilitzarà el mata-segells que s'ha dissenyat especialment per a l’ocasió i que només es podrà fer servir aquell dia.
D'altra banda, Antoni J. Maqueda i Gabriel Riera també mata-segellaran els sobres commemoratius que la Diputació enviarà als ajuntaments gironins i a destacades personalitats de Girona i de la resta de Catalunya, incloent-hi el president de la Generalitat, Artur Mas..