16 d’oct. 2014

Temporada Alta programa tres noves funcions de Bits (El tricicle), Allegro (Cor de teatre) i Bombollavà (Pep Bou)

Ràdio Sarrià.

L’elevada demanda d’entrades ha fet que tres espectacles del festival Temporada Alta hagin esgotat pràcticament totes les localitats i ja s’han posat a la venda entrades per una nova funció de tres espectacles: Bits del Tricicle, la nova funció es farà el dissabte 25 d'octubre a les 20'30h a l'Auditori de Girona.
Bits Per a Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, riure és la forma més lògica d’enfrontar-se a l’absurd present. Amb Bits el Tricicle celebra 34 anys de companyia amb vells coneguts i un munt de transformacions amb molt d’humor.Si els bits són la unitat mínima d’informació binària de l’ordinador, Bits representa el màxim d’informació possible dels vips de Tricicle: tres dècades de companyia, tres vides dedicades a fer-nos riure per partida triple. No es pot dir més amb menys paraules.

Allegro de Cor de Teatre es farà la nova funció el dissabte 1 de novembre a les 21h al Teatre Municipal de Girona.
Després de l’èxit internacional d’Operetta, la companyia Cor de Teatre ofereix ara Allegro, junt amb el component de Tricicle Paco Mir.
Allegro és una visió global de la relació de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat.
Bombollavà  de Pep Bou, nova funció, el dissabte 29 de novembre, a les 18h al Teatre Municipal.
Bombollavà té la poesia de Joan Brossa, la màgia visual del circ i els clímaxs d’un castell de focs d’aire i aigua. Pep Bou es un equilibrista de les bombolles, viu en el territori de la fragilitat, entre el laboratori d’experimentació i la imaginació visual desfermada. És pur circ: és dominar els factors ambientals externs amb l’ofici d’una vida de bombolles.
La venda d'entrades per aquests espectacles es poden adquirir al web del festival www.temporada-alta.net Als dispositius mòbils: A través de l’app del festival i a la versió web adaptada als dispositius mòbils. A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 12h a 14h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h).