13 de febr. 2015

Aquest divendres 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Ràdio Sarrià.
El 13 de febrer, la UNESCO celebra el DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO per ser un mitjà de comunicació essencial per complir la seva missió de forjar un futur més pacífic, sostenible i incloent.
La UNESCO recorda que es tracta d’una oportunitat per millorar la cooperació internacional entre els mitjans, fomentar la diversificació dels continguts, l’accés a la informació i la llibertat d’expressió a través de les ones.
El dia Mundial de la Ràdio d'aquest 2015 està dedicada als més joves. Els nens i joves representen més d'un terç de la població mundial i aquesta proporció seguirà augmentant en els propers anys. En els països menys desenvolupats, la gent jove representa gairebé el 70% de la població total. Els joves a tot el món veuen la ràdio com un mentor, un company, un professor i una comunitat virtual on poden expressar les seves idees i opinions de manera lliure i constructiva.
El 18 de desembre de 2012, l'Assemblea General de les Nacions Unides va donar suport a la resolució adoptada en 2011 per la Conferència General de la UNESCO, que proclamava com a Dia Mundial de la Ràdio el 13 de febrer, dia que coincideix amb la fundació de la ràdio de les Nacions Unides el 1946. 
El Dia Mundial de la Ràdio té com a objectius sensibilitzar al públic i als mitjans de comunicació sobre la importància de la ràdio i convidar als legisladors a que proporcionin l'accés a la informació a través de la ràdio, així com optimitzar la creació de xarxes i la cooperació internacional entre els mitjans.


Roger Torrent, Alcalde de Sarrià de Ter

Roger Casero del Programa "Sarria de ter en Xarxa"

Santi Joan  del Programa "de Tot Una Mica"