12 de febr. 2015

Enxampen dos homes que feien veure que tenien un negoci de rentat de vehicles a Sarrià de Ter i era un petit laboratori de producció de marihuana

Ràdio Sarrià.
Els Mossos d'Esquadra han acusat dos homes veïns de Girona i Sarrià de Ter, 
acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
Els mossos van tenir coneixement que en una nau del carrer Josep Flores Sarrià de Ter es podia estar traficant amb substàncies estupefaents.
El passat dia 4 de febrer, agents de la unitat d'Investigació van anar al lloc dels fets. Des de l'exterior, els agents van sentir una forta olor de substàncies estupefaents i van localitzar dos homes, que es van identificar com els dos socis que i que era una empresa de rentat de vehicles.
Els agents, amb l'autorització dels dos socis, van accedir a l'interior de la nau i van comprovar que es tractava d'un petit laboratori de producció, cultiu i venda de marihuana. Entre els objectes que van comissar hi havia llums, transformadors i totes les eines necessàries per al cultiu i producció de marihuana. Els policies van localitzar-hi 32 plantes i 58 esqueixos de marihuana, amb un pes total de 2,300 quilograms.