27 de febr. 2015

"Ex Machina" i "Kingsman: Servicio secreto i "Samba" són algunes de les estrenes de la cartellera

Ràdio Sarrià. 
Una de les estrenes d'aquest cap de setmana a les sales de cinema és "Ex Machina" dirigida per Alex Garnard que segueix amb el gènere de la ciència ficció amb aquest thriller robòtic. Un multimilionari contracta un jove programador que guanya un concurs de la companyia per a la qual treballa i haurà de participar en un experiment, el de conviure amb una dona robot amb intel·ligència artificial programada per atreure.
Cinema d'espionatge a "Kingsman: servei secret" una adaptació del còmic de Mark Millar i Dave Gibbons sobre un agent secret anglès, ja veterà, que rep la tasca d'entrenar al seu nebot , un jove esgarriat, per passar-li el testimoni a l'agència d'espionatge en què treballa. 
i la història romàntica de "Samba", l'esperat retorn dels artífexs de la supertaquillera " Intocable ",
 Una altra de les estrenes és un drama i comèdia "Samba",  Olivier Nakache i Eric Toledano, els directors de "Intocable", tornen a treballar amb Omar Sy a "Samba", una producció francesa. La vida de Samba, un senegalès que lluita per aconseguir ser un ciutadà legal a França, es creua amb Alice, una executiva que passa per un complicat moment personal, i s'adonaran que junts podrien trobar la veritable felicitat. 
Una altra estrena és "El país de las Maravillas" Gelsomina i les seves tres germanes petites viuen aïllades en una granja productora de mel sota les estrictes regles del seu pare, però l'enregistrament d'un concurs de televisió i l'arribada d'un jove delinqüent en un programa de reinserció els fa trobar-se amb el món real.
Un drama és la pel·lícula "Fuerza Mayor" film suec que explica la història d'una família que passa unes vacances d'hivern als Alps. Premiada el 2014 en els Premis Guldbagge, al Festival de Cannes i el Festival de Sevilla.
L'atmosfera familiar es trenca el dia en què, mentre estan al restaurant, es produeix una allau i la mare, descobreix que ell ha fugit per salvar-se.