24 de febr. 2015

La comparsa ROLOFE amb participants de Sarrià de Ter i Santa Coloma va guanyant premis

Premi Jurat Popular a la comparsa Gladiadors de ROLOFE

Ràdio Sarrià.
La història de ROLOFE comença a Santa Coloma de Farners l’any 1994, el dia 20 de febrer era l’aniversari de l’Antònia López, i la família li va fer una festa sorpresa tots disfressats, ella mateixa va informar que a Santa Coloma de Farners es feia una rua i van decidir participar-hi.
El primer any i van participar amb els vestits de núvia, més un vestit de dama d’honor i un altre de comunió es va fer la rua i amb el Citroën 2cv. Un cotxe de nuvis la carrossa ” 7 Núvies per 7 germans” i van guanyar el 3r premi.
L’any següent disfressa de pallassos i el cotxe ple de topus. 2n premi. Indis amb un Tipi; infants amb guarderia; Animals amb l’Arca de Noé; Dimonis i àngels (es va ampliar la carrossa amb un petit remolc) , l’infern i un núvol; Jugadors de rugbi amb pilota gegant i amb coreografia preparada; Pirates amb un vaixell pirata; Bombers amb Camió de bombers; Túnica amb una Pandereta gegant; guineus amb diligència; Follets amb un bolet gegant; Presoners amb presó (aquí es deixa el Citroën 2cv. el canviem per una furgoneta amb un remolc més gran); Cavallers amb Castell; vampirs amb casa de la por; Vaquers amb saló; Bruixes amb cuina farcida d’aranyes i barreges; Hindú amb el Taj -Mahal i estança amb símbols Hindús; i l'any 2014 per celebrar el 20è aniversari espelmes amb una festa d’aniversari incloent-hi un enorme pastís.
El nom de la comparsa ROLOFE, ve dels fundadors de la carrossa que va sorgir de les famílies RO( Roca) LO (Lopéz) FE ( Ferreiro).
Durant aquests anys la carrossa ROLOFE ha tingut diferents components de Sarrià de Ter.
La Comparsa ROLOFE ha anat guanyant molts premis i són una carrossa i comparsa de referència a Santa Coloma de Farners on aquest any han aconseguit un premi i també a Quart.
També participen a d’altres pobles que donen un incentiu per participar en les carrosses i d’aquesta manera poden fer front a la despesa que comporta preparar la carrossa segons els seus components.

A Sarrià hi han participat algun any, quan no coincideix amb el Carnestoltes de Santa Coloma de Farners. Enguany s’han disfressat de gladiadors i han guanyat el premi Jurat popular.