6 de febr. 2015

Les Nits el Coro plenament consolidades omplen cada espectacle que ofereix

Ràdio Sarrià.
La cafeteria de El Coro de Sarrià de Ter, s'ha convertit en el referent teatral els dijous al vespre. Ahir la sala es va tornar fer petita, més de 100 persones van fer que la sala es quedés petita una vegada més aquesta temporada, i és que aquest any en només tres espectacles més de 350 persones han asistit a les Nits del Coro i en el que porta de cicle ja es pot comptabilitzar que han gaudit de NITS DEL CORO més de 700 persones.
Ahir la Cia. SOM TEATRE (Aïna Rovira, David Estany i Joan Mora) van dur  a l'escenari de Les Nits "una tarda normal on els peixos cantaven" i ens van traslladar en un món on ens van ensenyar a somiar, i en què tot és possible i tot es pot fer realitat.
La propera cita de les Nits del Coro és el 19 de febrer amb la Cia Burbujas de Soda amb "El ballet de bombillas" (manipulació d'objectes) l'estil, l'elegància i les rucades, es fonen, amb cada nota musical, per oferir-li al públic una peça única al món de les miniatures. Sense cap mena de dubte quan finalitza l'espectacle, alguna cosa queda a l'aire... La sensació d'haver vist un autèntic ballet.
La Cafeteria del Coro s'obre a les 8 del vespre i ofereix servei de bar i, a les 21.30 h, comença l'espectacle. El preu de l'entrada són 3 euros.