17 de març 2015

Angrighetto condemnat a 18 anys i nou mesos de presó per matar la seva dona a trets

Ràdio Sarrià.
El jurat popular va emetre el seu veredicte de culpabilitat i faltava imposar la pena a Bernard Andrighetto, l'empresari que va matar la seva dona a trets al barri de Palau la nit del dia 17 d'octubre de 2011, que ha estat condemnat a 18 anys i nou mesos de presó per l'assassinat de la seva dona i per tinença il·lícita d'armes. La sentència també li imposa el pagament de 125.000 euros a cadascun dels dos fills de la víctima. 
La sentència declara provat que Andrighetto, va acorralar la seva dona al lavabo i va descarregar-li deu trets amb una pistola i un revòlver. El tiroteig accidental i l'absència de proves científiques que indiquin que al lavabo hi havia una tercera persona queden descartades. També es recull el fet que l'acusat va confessar al 112 que havia perdut el cap i havia matat la seva dona i el tiroteig accidental perquè Angrighetto no va socórrer la seva donacom demostra el fet que no tenia restes de la seva sang al cos i, a més va disparar a una distància d'entre 10 i 30 centímetres. 
La sentència també ha estimat un  agreujant de parentiu però també un atenuant de reparació del dany, en consignar 250.000 euros per cobrir les indemnitzacions per als dos fills de la víctima. 
La sentència no és ferma i existeix la possibilitat de que l'advocat de la defensa interposi un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.