11 de març 2015

Diumenge se celebra la Marató de kangoo a favor de la Fundació Oncolliga Girona

Ràdio Sarrià.
El pròxim diumenge 15 de març a la Plaça Miquel Santaló i Pavor es celebrarà la I Marató de Kangoo a favor de la Fundació Oncolliga Girona. Conjuntament amb el Gimnàs Ruth Vela Fitness Gym han organitzat aquesta activitat benèfica per promocionar l’esport i els hàbits saludables, un valor molt important per les dues entitats.
El Kangoo  és un nou sistema d'entrenament que a força del rebot permet cremar fins a un 25% més de calories. Aquestes sabates, d'origen suís, tenen un impacte positiu a nivell cel·lular i en tots els músculs del cos. Així, l'efecte de rebot no treballa de manera localitzada si no que impacta en cada múscul de manera massiva. Aquesta és la principal diferència entre practicar un exercici comú i un altre basat en el rebot. Aquesta nou sistema és recomanat tant per a nens de 5 anys com per a persones majors de 80, ja que el seu sistema de rebot actua a nivell cel·lular enfortint la massa òssia i muscular. Per aquest motiu són ideals per a tot tipus de persones.
Aquesta activitat solidària començarà a les 11h, amb una primera sessió de Kangoo.
Les inscripcions per aquesta activitat es faran al mateix dia a partir de les 10h i tindran un valor de 8€ que serà un donatiu solidari per a la Fundació Oncolliga Girona.