9 de març 2015

El CP artístic Sarrià cinquenes als campionats d 'Espanya i en la modalitat de grups petits de xou va quedar tretze

Ràdio Sarrià.

El Club de Patinatge Artístic de Sarrià de Ter, ha disputat aquest cap de setmana a Saragossa el campionat d'Espanya de la modalitat de grups de xou grans i petits. Les coreografies han estat dissenyades per l'entrenador, Aitor Sacristan i han competit amb els millors grups de xou de tot l'estat.
                                                          Fotos: CPA Sarrià
Dissabte passat el CP artístic Sarrià de grup de xou grans amb la coreografia "Un moment màgic" on representaven aquell moment que ens marca quan dues persones es prometen i decideixen viure un futur junts. El grup xou grans de Sarrià va aconseguir quedar en una cinquena posició amb una puntuació de 79.80 sobre 100 i quedant només a una plaça d'anar a Bremen (Alemanya) al campionat d'Europa.
i ahir diumenge va ser el torn del grup de xou en la modalitat de petits amb la coreografia "No puc caure" on representaven tots els entrebancs i dificultats que han tingut aquest any per poder fer aquest grup, ja que van plegar moltes patinadors de cop l'any passat, així doncs, seguir en el seu empeny de no defallir i caure.
El grup de xou petits va aconseguir amb "No puc caure " 75.00 punts sobre 100 punts, que les va col·locar en la tretzena posició, en total hi havia 20 equips que van disputar el Campionat d'Espanya. Segons el seu entrenador Aitor Sacristan " no vam fer una actuació brillant com estem aconstumats a fer, però arribar a un campionat d'Espanya en la modalitat de grups petits és tot un mèrit". Sacristan també ha destacat  el fet que el CPA de Sarrià de Ter és l'únic grup de tot l'Estat que ha participat el dissabte i el diumenge amb els mateixos patinadors i patinadores. Un mèrit a destacar ja que l'esgotament va passar factura el diumenge" assegura l'entrenador del grup de patinadores de Sarrià.D'altra banda el CPA Olot va aconseguir dissabte el seu 12è títol de campió d'Espanya de grups de xou amb la coreografia "Sobreviure" i a l'Abril podran competir en el campionat d'Alemanya i al mes de setembre en el mundial de Colòmbia.