23 de març 2015

El festival Internacional A Cappella torna per Girona Temps de Flors del 9 al 17 de maig

Ràdio Sarrià.
Per Girona Temps de Flors torna el Festival Internacional A Capella, del 9 al 17 de maig, una proposta complementaria de l'exposició de flors de Girona, que portarà les millors propostes internacionals de música vocal sense acompanyament instrumental. En els escenaris de la Plaça Independència (concerts gratuïts) , Auditori de Girona i Casa de Cultura hi actuaran algunes de les formacions referents a àmbit internacional de la música expressada només amb la veu.
Els caps de cartell del IV Festival Internacional Girona A Capella,  són els alemanys Slixs, que també oferiran un taller de veu i percussió corporal, Els Slixs amb les seves sis poderoses veus, amb un estil únic, una potent barreja de jazz, pop, funk, i clàssica.  El director del festival, Pau Marquès, ha assegurat que han aconseguit una programació "única" i amb un nivell molt alt i destaca les actuacions  al festival A Capella de Girona dels italians Seiottavi que ja van actuar fa dos anys,  un dels millors grups de 'barbershop' els catalans The Hanfris Quartet, els francesos Opus Jam i  The Anchovettes, cantants d'havaneres i els In Crescendo que s'han donat a conèixer al concurs de TV3 Oh Happy Day.
Marquès destaca que deixen de fer les actuacions gratuïtes al migdia a la Plaça Independència que es faran a les 6 de la tarda.
L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont en la presentació del festival ha destacadat la proposta "exquisida" del festival, un esdeveniment que ha qualificat "de primer nivell, genuí i únic que ja s'ha convertit en la banda sonora indispensable de la primavera gironina".
L'any passat 10.000 persones van gaudir de les diferents actuacions del Girona A Capella Festival