11 de març 2015

La cantautora, guitarrista i solista del Cor Geriona, Sara Terraza actuarà el dia 22 d'abril a la Biblioteca Emília Xargay amb motiu del lliurament dels Premis Literaris Sant Jordi i la revetlla de Sant Jordi

Ràdio Sarrià.
Sara Terraza, cantautora, guitarrista i solista del Cor Geriona (semifinalistes de la primera edició del programa OH HAPPY DAY a TV3 actuarà a Sarrià de Ter, gràcies a la col·laboració de l'Associació Cultural Apaga la Tele, el dia 22 d'abril a la Biblioteca Emília Xargay en el lliurament dels Premis Literaris Sant Jordi i amb motiu de la revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Emília Xargay.
L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, ha convocat la 35a edició dels Premis Literaris Sant Jordi amb tema lliure i dues categories, juvenil i adults i les modalitats de poesia i prosa. La data màxima de presentació dels treballs és el dia 27 de març.
El premi de la categoria juvenil és un llibre electrònic per cada modalitat i en la categoria d'adults 150 euros per a cada modalitat.
El lliurament dels premis, tindrà lloc el dia 22 d'abril a les 8 del vespre a la Biblioteca Emília Xargay.
Els nens i nenes també estan convocats a participar en els Premis Sant Jordi, el tema és "la llum",  hi ha la categoria de petits, mitjans i grans i les modalitats són poesia i prosa. Els treballs s'han de presentar a l'Escola Montserrat i, la data màxima és el dia 25 de març. El lliurament de premis es farà el dia 24 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Emília Xargay. Els premis són lots de llibres per a cada modalitat.
D'altra banda la Biblioteca Emília convoca el V Concurs de Punts de llibre de Sant Jordi per a nens i nenes de 3 a 12 anys. El tema és "Els contes clàssics". La data màxima per entregar el punt de llibre és el dia 8 d'abril. El premi és l'edició del punt de llibre guanyador i un lot de llibres. L'entrega de premis es farà el dia 24 d'abril a la Biblioteca. 
La Biblioteca Emília Xargay també celebrarà el dia 22 la Revetlla de Sant Jordi amb activitats per a totes les edats a partir de 2/4 de 6 de la tarda, lliurament dels premis Sant Jordi, un concert a càrrec de la cantautora Sara Terraza i un pica- pica i una copa de cava per a tots els assistents.