7 de març 2015

Lady Gaga i Tony Benett, Sting, Rosario, Miguel Bosé, Julieta Venegas, Bustamante, Pablo Alborán, Blaumut i Núria Graham són alguns dels cantants que actuaran aquest estiu a Cap Roig

Ràdio Sarrià.
La 15a edició del Festival de Cap Roig que se celebrarà del 10 de juliol al 16 d'agost ha programat 19 concerts, amb artistes del pop nacional i internacional. Una de les actuacions destacades és Lady Gaga i Tony Bennett que actuaran en exclusiva a Cap Roig el 17 de juliol on presentaran el seu disc Cheek to cheek". Tsmbé hi actuaran estrelles com el cantant Sting que obre la programació el 10 de juliol, també hi actuaran Ben Harper, Blaumut+ Núria Graham, Cr Mini: SP3 (per a públic familiar), Rosario, Antonio Orozco, Gemeliers, Julieta Venegas, Miguel Bosé, Passenger, Els Amics de les Arts, Macaco, Bustamante, CR Mini- Peppa Pig (per a públic familiar), Pablo Alborán, In Crescendo+ Deudeveu, Mishima + Joan Miquel Oliver i Alejandro Sanz. 
En la passada edició el festival va tenir 43.000 espectadors xifra que l'organització vol superar en aquesta nova edició.
Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns a les 10 del matí a través del web del festival.
els preus del festival van dels 20 euros als 260 euros.