26 de març 2015

Solidaritat i dol per la tragèdia aèria que commociona ciutadans i institucions que fan un minut de silenci en record a les víctimes d'aquest tràgic accident aèri

Ràdio Sarrià.
Ahir es va fer un minut de silenci davant dels Ajuntaments per la tragèdia Aèria que commociona a ciutadans i institucions. El Govern ha confirmat que en l'avió sinistrat hi anaven 51 espanyols que ja han estat identificats, deu són gironins. Les víctimes gironines eren cinc homes i cinc dones de les poblacions d'Amer, Olot, Sant Gregori, Anglès, Banyoles, Porqueres i Girona. Les víctimes anaven a la fira alimentària de Colònia.
Entre les víctimes gironines hi ha Pere Daunis Casadevall de 42 anys nascut a Viladamat i que vivia a Girona era veterinari i treballava per una empresa d'exportació càrnia de la província de Girona. Havia de participar en una conferència a la fira del sector alimentari Anuga FoodTec de Colònia.
El veí d'Amer, que també hi viatjava era Àngel Montaner de 64 anys, president de Dinox de Cornellà de Terri.  Una altra de les víctimes és d'Ànglès,  Carles Milla de 37 anys i, director general de Mimasa també de Cornellà de Terri. Un altre passatger gironí era Josep Borrell de l'empresa Jo-Bexman de la Cellera de Ter.  Mireia Serrat de 42 anys era veïna d'Olot i treballava a Inoxpa, l'altra víctima era Maria Lluïsa Romans , que vivia a Porqueres i era la dona del grup Inoxpa. 
L'empresa BDF Natural Ingredients, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG ha perdut dues de les seves treballadores Anna Surribas i Sandra Arribas. 
L'accident ha causat la mort de 150 persones que viatjaven aquest dimarts al matí en el vol Barcelona -Düsseldorf.