13 de març 2015

Soules actuen avui a l'Auditori de Girona dins el Festival Strenes els Howlin'Dogs al Yeah Indie Club i Scott Hamilton i la Jove Big Band al Sunset

Ràdio Sarrià.
Avui a les 9 del vespre dins el Black Music Festival, a la Sala Montalvatge de l'Auditori de Girona, actuació de Soules, sota la direcció de Nito Figueras. Soules està format per les veus de Txell Sust, Sandra Ferm, Maria Bbface i Alba Pérez, que oferiran aquest gran concert de música negra: el Soul, el funk, el gospel, amb temes de grans dives: Etta James, Aretha Franklin, Tina Turner, Leela James, Linda Lyndell, Amy Winehouse, entre altres, sota la direcció de Joan Nito Figueras.

46 howlin dogsTambé dins el Black Music Festival a les 10 de la nit al Sunset Jazz Club Scott Hamilton amb la jove Big Band Girona dirigida per Dani Alonso. La Jove Big Band de Girona oferirà un concert amb el millor repertori de swing dels anys 40 i 50 amb la participació estelar del llegendari saxofonista nord-americà Scott Hamilton. Preu de l'entrada 7 euros.
I al Yeah Indie Club actuació dels Howlin'Dogs presenta un repertori que aporta una visió contemporània de cançons folk americanes de principis del segle passat. A les 11 de la nit i l'entrada és gratuïta.