28 d’abr. 2015

CiU presenta els candidats de la comarca del Gironès

Ràdio Sarrià.
Convergència i Unió va presentar ahir al vespre, a l’espai ‘La Pineda’ de Sant Gregori, els 25 caps de llista de la comarca del Gironès en un acte marcat per la regeneració i l’experiència que va comptar amb les intervencions del conseller de Territori i Sostenibilitat i membre de la Direcció Nacional de CDC, Santi Vila; del president de CDC del Gironès, Jaume Busquets, així com dels alcaldables per Girona, Carles Puigdemont, i per Sant Gregori, Joaquim Roca, respectivament. A la presentació també hi van assistir el senador de CiU, Joan Bagué i una gran representació de membres de les 25 candidatures. CiU del Gironès presenta 25 candidatures del total de 27 municipis que hi ha a la comarca, on, actualment, governa en 19 de les 27 alcaldies.
El cap de llista de CiU per Sant Gregori, Joaquim Roca, va donar la benvinguda i es va dirigir a tots els candidats amb un missatge marcat per la il·lusió i el coratge: “Aquesta campanya haurem de treballar molt. Reunim joventut, esperança, perseverança i capacitat de treball”. Durant la seva intervenció, el president de CDC al Gironès, Jaume Busquets, va subratllar que “només ens faran confiança amb bones propostes”. Per Busquets “cal apropar els ajuntaments a la gent. Farem una campanya per a les persones, dialogant i escoltant amb l’objectiu de construir projectes, pobles i un nou país”. Pel que fa als candidats de la comarca Jaume Busquets va destacar que “estic molt orgullós de tots els candidats i candidates del Gironès. Les persones marquen gols però els partits els guanyen els equips. Per això anirem tots a una i amb un projecte comú: treballar pel benestar dels ciutadans”. Per últim, Busquets va insistir en que “des de CiU del Gironès s’ha optat per la regeneració, una regeneració que no vol dir només gent jove sinó també gent amb noves idees”.
Per la seva banda, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va remarcar: “No podem anar separats comarca i ciutat perquè el que ens fa rics és que formem part d’un tot”. Per últim, el conseller Santi Vila va tancar la presentació remarcant els punts claus de CiU en aquesta campanya: “Una activitat econòmica capaç de generar riquesa i llocs de treball per tal que ningú no quedi enrere”. Per Vila “cal incidir en els sectors més desfavorits de la nostra societat: gent gran, gent que perd la feina, gent amb problemes de salut... Les dues grans marques de CiU són: feina i protegir als que més ho necessiten” va concloure.
Els candidats de CiU al Gironès són: Aiguaviva: Montse Belmar, Bescanó: Pere Lluís Garcia., Campllong: Lluís Freixas. Canet d’Adri: Joel Casellas. Cassà de la Selva: Robert Mundet. Celrà: David Mas. Cervià de Ter: Roser Estañol. Flaçà: Jesús Font. Fornells de la Selva: Narcís Boschdemont Girona: Carles Puigdemont. Juià: Josep Vidal. Llagostera: Fermí Santamaria. Llambilles: Josep Maria Vidal. Madremanya: Josep Enrich. Quart: Isidre Alis. Salt: Jaume Torramadé. Sant Andreu Salou: Francesc Xavier Casanovas. Sant Gregori: Joaquim Roca. Sant Joan de Mollet: Xavier Pagès. Sant Jordi Desvalls: Jordi Corominas. Sant Julià de Ramis: Patrici Oliveras. Sant Martí de Llémena: Jaume Busquets. Sarrià de Ter: Jordi Costa. Vilablareix: Josep Boschdemont. Viladasens: Alfons Soler.