15 d’abr. 2015

El cuiner Pep Nogué presenta un nou llibre: Cuina de Divendres. Les millors receptes de Pep Nogué


video

Ràdio Sarrià.
El cuiner Pep Nogué i el programa Cuina de Divendres han publicat un llibre amb les millors receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l’Espartac Peran i la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. Cuina de divendres. Les millors receptes de Pep Nogué inclou en les seves 192 pàgines les receptes que Pep Nogué després de recórrer més de 40 pobles.  En aquest nou llibre culinari que ha estat editat conjuntament per Cossetània Edicions i TV-3, s'ofereixen 140 receptes amb fotos de plats bons i fàcils de preparar. Des del puré de moniato amb fetge d'ànec fins a l'estofat de senglar, passant per altres de més tradicionals com el pa amb oli i xocolata negra i el pollastre amb escamarlans. I amb cada una d'aquestes propostes, a més a més de la detallada relació d'ingredients, s'ofereix un ¿Sabies que...?, amb curiositats. El llibre costa 9,95 euros.  Segons en Pep Nogué és un llibre molt popular,  apte per a tots els públics, perquè la gent s'ho passi bé per cuinar, gaudir-lo i compartir-lo,  segons ha comentat Nogué a Ràdio Sarrià.
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l’Espartac Peran.
Podeu saber-ne més a la seva web www.pepnogue.cat, a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram