28 d’abr. 2015

Escoles verdes del Gironès i l'Empordà comparteixen projectes sostenibles entre elles l'escola Montserrrat de Sarrià de Ter

Ràdio Sarrià.
Les Escoles verdes del Gironès  l'Empordà han compartit aquest dilluns els seus projectes sostenibles en una jornada que ha reunit 28 escoles gironines,  entre ells l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter que ha compartit el seu joc de reciclatge.
La jornada d'intercanvi territorial dels centres educatius d'infantil i primària ha estat organitzada pel Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat juntament amb els Serveis Ambientals d'Educació i Turisme Tosca i el Centre d'Educació Ambiental Alba Ter i que s'ha celebrat a la Casa de Cultura de Girona. Els centres educatius van explicar els seus projectes de reciclatge com ara de quina manera fan sabó amb oli reciclat, el seu hort ecològic, els jocs realitzats amb material de rebuig, el control de llums, els esmorzars saludables, el consum de l'aigua a l'escola, els esmorzars saludables entre d'altres projectes que duen a terme aquestes escoles verdes. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor a la Devesa de Girona.