17 d’abr. 2015

L’Obra Social “la Caixa” i el Banc dels Aliments de Girona impulsen una campanya de recollida de llet.

Ràdio Sarrià.
El Banc dels Aliments de Girona necessita més litres de llet segons el president de l'entitat, Frederic Gómez, que ha explicat que falten 300.000 litres anuals de llet per atendre la necessitat d'infants i joves gironins. El Banc dels Aliments de Girona va recollir durant l'any passat 400.000 litres de llet. "La recomanació és que cada nen begui un litre de llet cada setmana", Per tant, tenint en compte que l'entitat atén prop de 15.000 infants i joves gironins, a Girona caldrien uns 700.000 litres de llet anuals. "El dèficit de llet és considerable", assenyala el president del Banc dels Aliments de Girona, 
Per això, l'entitat benèfica i l'Obra Social La Caixa han acordat posar en marxa una campanya de recollida de llet, amb l'objectiu d'atendre la necessitat d'aquest producte "fonamental". D'una banda, aquesta campanya constarà d'una recollida física de llet, que es durà a terme del 20 al 24 d'abril, a les oficines de La Caixa i també als centres associats a l'Obra Social La Caixa. D'altra banda, des d'ahir i fins al 20 de juny, es podran fer donacions econòmiques a la campanya a través dels canals electrònics de la mateixa entitat bancària. "És una recollida important, sobretot per a col·lectius vulnerables", va considerar el director d'Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, en la presentació d'aquesta campanya solidària.
Blanch va destacar que les 170 oficines de La Caixa a la província de Girona formaran part de la recollida física de llet i que és una iniciativa adient per ajudar a garantir l'alimentació de les persones necessitades, la finalitat és aconseguir "la major aportació possible" durant la campanya. Per això, Rey va destacar que la recollida física de llet comptarà amb la col·laboració de 250 voluntaris gironins de l'Associació.