29 d’abr. 2015

Sarrià celebra "El Mes de la Salut"


Ràdio Sarrià.
Sarrià de Ter celebrarà el Mes de la Salut, durant quinze dies,  amb xerrades, tallers  i caminades saludables. Al llarg d'aquests 15 dies de celebració del mes de la salut es farà gimnàstica amb les Dones més que mai al pavelló municipal dilluns i dimecres i divendres de 9.30h a 10.30h, coques naturals i sembra d'enciams a l'hort de l'escola bressol Confetti, xerrades i tallers de salut a l'escola Montserrat i control de la pressió arterial i consells saludables a les famílies de Sarrià. 
Els actes del Mes de la Salut,  començaran el dimecres 6 de maig amb una xerrada sobre alimentació al Coro, dijous 7 de maig xerrada sobre els beneficis de l'exercici físic al Centre Cívic La Cooperativa. El divendres 8 de maig xerrada nutrició i dietes al Centre Cívic La Cooperativa. El dissabte ioga, tai-txi, pilates i zumba al parc del Centre Cívic La Cooperativa. Diumenge 10 de maig caminada saludable, dimecres 13 de maig cuina saludable amb Albert Senent al Centre Cívic La Cooperativa. Dijous 14 xerrada ús responsable dels medicaments al centre social de la rasa i diumenge 17 de maig passejada amb gossos.
El Mes de la Salut està organitzat per l'Ajuntament de Sarrià de Ter amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Montserrat, Escola Bressol Confetti, CAP Sarrià, Dones Més que Mai, Fcia. Josep Brunsó, Fcia Pere Estudis, Fcia Anna Blanco, Grup de Muntanya Sarrià, Estètica Mima't, Jubilus Gerontologia i Perruqueria Canina Dgossos.