El pastisser del Celler de Can Roca, Jordi Roca, ha posat en marxa una subhasta solidària en favor de la Fundació Oncolliga Girona. El guanyador viurà una experiència 3 estrelles Michelin única i exclusiva. Divendres Jordi Roca cuinarà tres postres en directe i exclusiva per el guanyador i se acompanyant a la barra del de la cuina d'El Celler de Can Roca: El Gelat Massa Mare, una de les seves creacions més sorprenents, el Cromatisme de Taronja i l'Anarkia de Xocolata. Prèviament, faran un recorregut per conèixer els orígens d'El Celler de Can Roca, el restaurant dels seus pares i on els seus germans van viure la seva infància i adolescència entre fogons i que va ser la seva font d'inspiració. Com a colofó, Jordi Roca els mostrarà la cuina i la sala del Celler de Can Roca, en una visita guiada.
La subhasta a favor d'Oncolliga es fa a través de LetsBonus i Mycausa.com i totes les persones que vulguin participar han de tuitejar la seva licitació amb el hastag #Mycausajordiroca. La licitació que te un preu de sortida de 300 euros estarà activa fins les 23:59h d'avui, i la persona que hagi licitat pel preu més alt serà la guanyadora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada