22 d’abr. 2015

Subhasten un dia de cuina amb Jordi Roca a favor de l' Oncolliga

Ràdio Sarrià.
El pastisser del Celler de Can Roca, Jordi Roca, ha posat en marxa una subhasta solidària en favor de la Fundació Oncolliga Girona. El guanyador viurà una experiència 3 estrelles Michelin única i exclusiva. Divendres Jordi Roca cuinarà tres postres en directe i exclusiva per el guanyador i se acompanyant a la barra del de la cuina d'El Celler de Can Roca: El Gelat Massa Mare, una de les seves creacions més sorprenents, el Cromatisme de Taronja i l'Anarkia de Xocolata. Prèviament, faran un recorregut per conèixer els orígens d'El Celler de Can Roca, el restaurant dels seus pares i on els seus germans van viure la seva infància i adolescència entre fogons i que va ser la seva font d'inspiració. Com a colofó, Jordi Roca els mostrarà la cuina i la sala del Celler de Can Roca, en una visita guiada. 
La subhasta a favor d'Oncolliga es fa a través de LetsBonus i Mycausa.com i totes les persones que vulguin participar han de tuitejar la seva licitació amb el hastag #Mycausajordiroca. La licitació que te un preu de sortida de 300 euros estarà activa fins les 23:59h d'avui, i la persona que hagi licitat pel preu més alt serà la guanyadora.