11 de maig 2015

El corredor sarrianenc Pol Jaume guanya el Campionat de Catalunya de Ciclisme Carretera Infantil

Ràdio Sarrià.
Pol Jaime guanya el  Campionat de Catalunya infantil va aplegar un total de 109 corredors i corredores (24 nenes) a la petita localitat gironina de Massos de Pals (Girona) el dissabte 9 de maig amb l'organització del Club Ciclista Baix Ter i en el tradicional circuit del barri de la Llevadora, de 900 metres de longitud.
Els títols de campió i campiona de Catalunya es van decidir a l'esprint en una cursa de 20 Km. En nois, el local Pol Jaime (Jodofi Supermercats-CC Baix Ter) es va imposar en un poderós rush final al Javier Lamela (CC Sant Boi) i al biker Pau Costa (Bicisprint). En noies, el títol va recaure en l'olotina Laura Molenaar (Noel) per desqualificació de la guanyadora Nerea Ruiz (CC Sant Boi), que va aixecar els braços abans d'acabar la cursa; segona i tercera foren Sandra Artigas (Amunt-Tbikes) i Natalia Saavedra (Ayats Cycles).